Szigetüzemű szolár rendszerek

Helyhezkötött zselés munka akkumulátor telepek

napelemes áramellátás

Az országos villamos hálózattól független, megújuló energiákból összegyűjtött, nap- és szélenergiával működő önállő áramellátó berendezések összeállításához kinálunk részegységeket, amelyek lehetőséget nyújtanak egy áramkimaradás idején túl akár a háztartás áramigényének teljes önállátására.

Az ajánlott berendezések minden évszakban és körülmények között jól használhatóak, a környezetnek és környezeti hatásoknak ellenálló, az adatlapjaikon részletezett mechanikai és villamos védettséggel rendelkeznek.

Ezeket kitelepült szükség szállások, lakókonténerek, hétvégi- és családiházak vagy lakóépületek világítási akkumulátorainak üzemeltetésére szánták. Egyaránt jól használhatók a világítási, az ivóvíz és fűtés szivattyús alapellátás és a hírközlés TV, rádió, telefon, internet riasztó berendezések működtetésére.

 
 

Sonnenschein

Model SB12 - 75

Sonnenschein zselés szolár akku

A géles akkumulátorok tetszőleges helyzetben is üzemeltethetők. Hosszú élettartamra tervezett jó rázkódás és ciklusállóság karbantartás mentesség a fontos jellemző. Méret: 322 × 175 × 230 adatlap.

Kedvező ajánlat:
12 hónap garanciával
1200+ ciklus 100% karbantatásmentesen

70.000,- Ft + 27% ÁFA

 
 

Sonnenschein

Model S12 - 130A

Sonnenschein napelem akkumulátor

A zselés szolár akkuk tetszőleges helyzetben üzemeltethetőek. Teljes élettartamuk alatt tűz- és robbanás mentesek, szeleppel légmentesen vannak lezárva. Méret: 269 × 245 × 225 adatlap

Akciós ajánlat:
12 hónap garanciával
800+ ciklus 100% karbantatásmentesen

90.000,- Ft +27% ÁFA