Ipari porszívó, takarítógép akkumulátorok

Hako + Kärcher + Nilfisk + RCM + Taski + Tennant

PzS takarítógép akkumulátor

A beépített akkumulátortöltővel rendelkező ipari takarítógépekben használt karbantartásmentes akkumulátorok pótlására kinálunk gyári belistázott OEM meghajtó akkumulátorokat. Az ipari takarító gépekben a villanymotorok áram ellátását különleges kisütésálló mély ciklusú munka akkumulátorok biztosítják.

Ezek a takarítógép akkumulátorok hermetikusan zártak, nincs sav gőz kipárolgás és vízutántöltés, külön töltőhelyiség nélkül is biztonságosan üzemeltethetők, tűz- és robbanás veszélytelenek. Mindennapos használatra szánt, rázkódás és vibrációnak ellenálló, erős és szívós munka akkumulátorok.

Tiszta, felügyeletmentes akkumulátor töltést biztosít az önjáró akkumulátoros padlósúroló és felmosó automaták, ipari porszívók gépek üzemeltetéséhez.

 
 

EXIDE gel akku

Model GF 12 105 V

Exide zselés takarítógép akkumulátor

A magas ciklusszámú gél akkumulátorok kb. 700 / 75% ciklust teljesítenek. Ez a szeleppel zárt akku teljes élettartama alatt tűz- és robbanás mentes Méret: 344 × 175 × 283 adatlap

Kedvező ajánlat:
12 hónap garancia
a párban cserélt 24v takarítógép akkukra

96.000,- Ft +27% ÁFA

 
 

EXIDE gel akku

Model GF 06 180 V

Exide zselés Dryfit akkumulátor

A magas ciklusszámú gél akkumulátorok kb. 700 / 80% ciklust teljesítenek. Ez a szeleppel zárt akku teljes élettartama alatt tűz- és robbanás mentes Méret: 244 × 190 × 273 adatlap

Kedvező ajánlat:
12 hónap garancia
a készletben lecserélt 24v akkutelepekre

78.000,- Ft +27% ÁFA